Algemene voorwaarden

1 – Aangename kennismaking 
Papierenwolk
Karlijn Vanaerde
Drieselken 11 – 9910 Knesselare – België
info@papierenwolk.be

ONDNR: 0684.605.115
BTWNR: BE 0684.605.115
IBAN: BE53 0018 2660 2653

2 – Leveringsvoorwaarden 
Leveren in België: €3.95
Vanaf €50 gratis verzending
Leveren in Nederland: €7.95

Alle enveloppen en pakketjes worden verzonden via Bpost.
We versturen de pakketjes/enveloppen binnen de 48u. Mocht dit om bepaalde redenen niet lukken, dan nemen wij contact met u op.

3 – Schade, verlies of diefstal bij verzending
Papierenwolk is niet aansprakelijk mocht Bpost je pakketje te laat leveren, denk aan stakingen en drukke periodes.
Wij dragen ook geen verantwoordelijkheid mocht het pakketje beschadigd zijn. Papierenwolk doet zijn uiterste best om alles goed en veilig in te pakken. Mocht er toch iets beschadigd zijn, contacteer ons dan op info@papierenwolk.be.
Als het pakketje verloren of gestolen is, dan is papierenwolk hiervoor niet aansprakelijk. Gelieve ons hier wel van op de hoogte te brengen en dan bekijken we hoe we u verder kunnen helpen.

Elke bestelling krijgt een unieke track & trace code die je online kon volgen. Graag bij problemen deze code vermelden.

4– Prijzen
De prijzen vermeld op Papierenwolk zijn in euro, inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten.

5 – Bestellingen en betalingen
U kan op Papierenwolk betalen met Bancontact, Creditcard, Paypal en overschrijving.
Eenmaal wij het totaal verschuldigde bedrag hebben ontvangen, versturen wij de bestelling.

6 – Herroepingsrecht /retourneren
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via papierenwolk@gmail.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Dit geldt niet voor artikelen in solden en speciale aanbiedingen.

7 – Klachten
Mocht u een klacht hebben over een bestelling of bepaalde producten, gelieve ons dan te contacteren op info@papierenwolk.be.

8 – Kwaliteit van de producten
Papierenwolk is niet aansprakelijk voor eventuele gebreken aan artikelen aangeboden op de site. In dergelijke gevallen richt je je best rechtstreeks tot de desbetreffende fabrikant. Gelieve ons dit ook mee te delen, zodat de artikelen kunnen gecontroleerd worden.

De kleur van de foto’s op de webshop kunnen soms afwijken van het originele product. Hiervoor is Papierenwolk niet aansprakelijk.

9 – Privacy
Papierenwolk heeft jullie gegevens nodig voor de administratieve kant van de bestelling. Zo kan de bestelling correct afgehandeld worden. Gegevens van de klanten van Papierenwolk worden niet aan derden doorgegeven. Papierenwolk mag deze gegevens gebruiken voor de promotie van haar producten en diensten. De klant heeft het recht tot inzage van de gegevens die op hem/haar betrekking hebben en kan de rechtzetting of het schrappen ervan vragen door een e-mail te versturen aan info@papierenwolk.be.

10 – Recht
Op alle overeenkomsten met papierenwolk is het Belgisch recht van toepassing. Het feit dat Papierenwolk één of meerdere clausules die in haar voordeel gestipuleerd wordt in deze voorwaarden niet toepast, betekent niet dat zij verzaakt aan de mogelijkheid zich op deze bepalingen te beroepen.​ 

 

© 2017 - 2024 Papierenwolk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel